Over Mij

Welkom bij het persoonlijke wijnproject van Gianmarco Disario! Terwijl mijn dagelijkse leven draait om technologie en AI bij Latitude, een boutique consultancy waar ik de trotse founder en tech lead ben, heb ik ook een andere passie die me dicht bij mijn roots brengt: wijn. Dit wijnproject is mijn uitlaatklep, een ontspannend contrast met mijn technologische wereld. Een hobby die een welkome afwisseling biedt.

Dankzij mijn Nederlandse opvoeding en Italiaanse ouders die 25 jaar lang met liefde een Italiaans restaurant hebben gerund, heb ik een diepe waardering en liefde voor wijn en kwaliteitsproducten ontwikkeld. Hier vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment, waarbij elke fles een uniek verhaal te vertellen heeft. Ik vind dat het ongecompliceerd moet zijn om de juiste fles te vinden en wil dat met dit project laten zien. Daarbij geloof ik sterk in kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit, wat je terugziet in de zorgvuldig uitgekozen wijnselectie.

Voor iedereen die op zoek is naar een prachtige fles wijn: je bent hier aan het juiste adres! En als je toevallig op IJburg woont, ben je in voor een extra'tje. Gezien we recent naar IJburg zijn verhuisd, kan ik zorgen voor een razendsnelle en gratis levering, speciaal voor jou. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe wijnen en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en laat ons samen proosten! 🍷

 

Gianmarco Disario

 

De wijnstok die een jaar overleeft in de barre weersomstandigheden van de wijngaard om langzaam druiven te produceren. De wijnboer die zijn eigen persoonlijke strijd voert en de druiven omzet in wijn. De kelder die de wijn in harmonie brengt door de gift van tijd. 

Dit proces van hard werken komt tot bloei, misschien wel aan de andere kant van de wereld, op het vluchtige moment dat de kurk uit de fles komt en dierbaren genieten van elkaars gezelschap.

Dat is de schoonheid en de romantiek van wijn.