Over Mij

Welkom bij het persoonlijke project van Gianmarco Disario. Met dit project wil Gianmarco de ambacht en passie van de wijnboeren toegankelijker maken! Hij vindt dat het ongecompliceerd moet zijn om de juiste fles te vinden en wil met dit project laten zien hoe. Geboren in Nederland als zoon van Italiaanse ouders die ruim 25 jaar met veel passie een Italiaans restaurant hebben gevoerd, zit de liefde voor wijn en ambachtelijke producten van nature in hem.

Een klein maar breed assortiment aan kwaliteitswijnen is belangrijker dan een groot assortiment van massaproductie wijnen. Dit maakt de zoektocht naar die ene fles makkelijker en laat veel ruimte voor ontdekking. Dus of je nu snel op zoek bent naar die super frisse Sauvignon Blanc, of dat je juist iets nieuws wilt ervaren nadat je te weten bent gekomen dat je een Primitivo lekker vindt, de juiste fles vind je hier!

Bedankt dat je deel uitmaakt van de eerste stap in dit project! In de toekomst zullen er veel vernieuwingen plaatsvinden op de website om je te ondersteunen in het vinden van de juiste fles voor jou. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief blijf je onderdeel van deze ontwikkelingen!

 

Gianmarco Disario

 

De wijnstok die een jaar overleeft in de barre weersomstandigheden van de wijngaard om langzaam druiven te produceren. De wijnboer die zijn eigen persoonlijke strijd voert en de druiven omzet in wijn. De kelder die de wijn in harmonie brengt door de gift van tijd. 

Dit proces van hard werken komt tot bloei, misschien wel aan de andere kant van de wereld, op het vluchtige moment dat de kurk uit de fles komt en dierbaren genieten van elkaars gezelschap.

Dat is de schoonheid en de romantiek van wijn.