Refund Policy

Dank u wel voor uw aankoop bij Gianmarco Disario Wines. Als u niet geheel tevreden bent met uw aankoop, helpen wij u graag verder. Hieronder vindt u de details van ons retourbeleid.

Retourperiode: U heeft 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd om ons te laten weten dat u uw aankoop wilt retourneren.

Retourvoorwaarden: Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongeopend zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Houd er rekening mee dat we geen geopende of beschadigde flessen kunnen accepteren vanwege gezondheids- en veiligheidsredenen.

Retourproces: Neem contact met ons op via gianmarco@gianmarcodisario.com om een retourzending te starten. Wij zullen u een retourlabel sturen dat u kunt gebruiken om het product naar ons terug te sturen. De kosten van het retourneren zijn voor uw rekening.

Terugbetaling: Zodra we uw geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde item hebben ontvangen. Als uw retour wordt goedgekeurd, zullen we uw aankoopbedrag binnen 2 tot 4 weken terugstorten op uw oorspronkelijke betaalmethode.

Beschadigde producten: Als u een product ontvangt dat beschadigd is, neem dan onmiddellijk contact met ons op via gianmarco@gianmarcodisario.com. U kunt kiezen voor een vervangend product of een terugbetaling van het aankoopbedrag.

Contact: Als u vragen of opmerkingen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op via gianmarco@gianmarcodisario.com.